Család

Együtt indult suliba, de nem érkezett meg Petra és Richárd

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a fiatalokat.

A rendőrök jelenleg is keresik azt a 15 éves lányt és 16 éves fiút, akik együtt indultak iskolába, de oda nem érkeztek meg

A két gyermek 2019. október 14-én 7 óra 30 perc körül együtt indult el egy XVIII. kerületi gimnáziumba, de oda nem érkeztek meg, azóta életjelet nem adtak magukról.

  • Kanyó Noémi Petra 15 éves, körülbelül 162 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú, szemüveges lány. Eltűnésekor kék kapucnis pulóvert és szürke nadrágot viselt és egy fekete táska volt nála.
  • Szitó Richárd 16 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú fiú. Eltűnésekor fekete kapucnis pulóvert, fekete farmert és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi és XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kanyó Noémi Petrát és Szitó Richárdot felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top