Család

Nem érti a cica, miért foglalta el a „székét” a kisbaba

Frazen azt hiszi, neki vásárolták az újszülött kisfiú bölcsőjét.

Nagyon megváltozott egy amerikai család kedvenc macskája, amikor megérezte, hogy a gazdája terhes – írja a The Dodo. „Flynn korábban nem volt igazán bújós cica, de amint teherbe estem, egyfolytában kísérgetett, és vigyázott rám” – mondta a lapnak Rachel Frazen.

Képük illusztráció (Fotó: Unsplash)

A macska abban a pillanatban beleszeretett Rachel kisfiába, Roryba, amint hazahozták a kórházból. „Flynn nagyon szereti újszülött »testvérkéjét«, és az izgalmas játékokat, amik vele érkeztek” – mesélte a nő.

Flynn nagyon izgatott lett, amikor gazdája egy vadonatúj bölcsővel állított be a házba, Rachel szerint minden bizonnyal azt hiszi, ő kapta: „Minden reggel a bölcsőben lustálkodik. Biztosra veszem, hogy azt hiszi, az övé. Belefekszik, forgolódik benne, és várja, hogy megvakargassuk a hasát. Ott durmol mindennap reggeli után.”

A macska sokáig féltékenyen nézte, ahogy gazdája a bölcsőbe teszi Roryt. „Még fújt is ránk. Aztán rájöttem, hogy mindketten elférnek benne, azóta újra szent a béke.”

A furcsa párról több szuper cuki fotó is készült, ezeket itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top