Család

Lelkileg teljesen összetört a boxerrel megvert kisiskolás

Lezárult a nyomozás az ügyben, a 14 éves elkövetőnek bíróság elé kell állnia. A családtól azonban nem kért bocsánatot a kelenföldi iskolás boxeres támadója.
boxer

Ahogy arról mi is beszámoltunk, boxerrel vert meg egy 11 éves kisfiút egy nyolcadikos társa egy 11. kerületi játszótéren október elején. A gyerek az iskolába szaladt vissza segítségért, ahol bekötözték a sebeit, de orvost nem hívtak hozzá. A szülei vitték kórházba, majd pedig feljelentést tettek a támadó ellen.

Az RTL Híradója megtudta: az ügyben súlyos testi sértés miatt indult nyomozás, mely mostanra már le is zárult, a nyolcadikos diák elismerte tettét. Jelenleg az ügyészség vizsgálja, hogy van-e lehetőség gyorsított eljárásra. Az elkövető és családja azóta sem kereste meg az áldozatot, hogy bocsánatot kérjen.

Az iskola igazgatója korábban azt mondta, az intézménynek nem hatásköre felfüggeszteni, eltanácsolni az elkövetőt, mivel sérülne a tanuláshoz való joga. A verekedés óta az iskolában sem tanár, sem pedig pszichológus nem beszélt a diákokkal a történtekről, a támadó pedig még egy intőt sem kapott.

A megvert gyerek édesapja a hírműsornak úgy nyilatkozott: fizikálisan már rendben van a fia, ám hogy lelkileg is helyrejöjjön, az hosszabb folyamat lesz.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top