Család

A csak húst evő kismama aggódik, hogy vegák lesznek a gyerekei

A harmadik gyermekével várandós anyuka állítja, amióta áttért a szigorú, szinte kizárólag húst tartalmazó diétára, minden téren sokkal jobban érzi magát, és a mostani terhességét is jóval könnyebbnek éli meg, mint az előző kettőt.

A Wisconsinban élő Sara Zielke, aki gyermekei születése előtt nővérként dolgozott, elmondása szerint első két várandóssága alatt és gyermekei születése után is folyamatosan fáradtnak, erőtlennek érezte magát, fájtak az ízületei, a bőre pedig tele volt pattanásokkal. Arról nem is beszélve, hogy hiába próbálkozott az egészséges táplálkozással, és edzett rendszeresen, a terhesség során felszedett kilók csak nem akartak leolvadni róla.

Ezért úgy döntött, megpróbál változtatni táplálkozási szokásain, hátha ettől majd jobban érzi magát. Miközben a megfelelő étrendet kereste, akkor hallott a húsevő diétáról, ami, miután kipróbálta, bevallása szerint nagyon bevált neki. A sok kritika ellenére, ami Sarát sajátos étrendje miatt éri, az anyuka mindennél jobban hisz a húsevésben. Ő egyébként elárulta, nem a diéta legszigorúbb verzióját követi, többféle hústerméket is fogyaszt a marhától a csirkéig, de ugyanúgy eszik tojást és tejtermékeket is.

Sara az életmódváltás óta azt mondta, rengeteg pozitív változást tapasztal az életében: sokat fogyott, szebb a bőre, kevesebbet idegeskedik, nem érez semmilyen fájdalmat, és jóval magasabb az energiaszintje. „Rengeteget javult az életminőségem, amióta áttértem erre az étrendre. Sosem gondoltam volna, hogy a diétaváltás önmagában ekkora csodákra képes. A harmadik terhességemet is sokkal könnyebbnek élem meg, mint az előző kettőt” – árulta el Sara.

Az anyuka hozzátette, ők családi szinten is rengeteg húst esznek, igazi húsimádók a gyerekei, és bevallottan aggódna, hogy ők később a vegetáriánus étrendet választanák, mert félő, hogy nem éreznék jól magukat.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top