Család

Szülinapi ajándék a rappertől: T.I. minden évben megvizsgáltatja lányát, hogy szűz-e még

Bizarr. Ti mit gondoltok erről?

T.I., az ismert rapper egy podcastban elég bizarr kijelentést tett, amikor afelől érdeklődtek nála, hogy tartott-e szexuális felvilágosítást 18 éves lányának – írja a 444.

A választól mindenki megrökönyödött, ugyanis a rapper azt mondta, hogy Deyjah-t minden évben elviszi nőgyógyászhoz a születésnapja után, hogy az ellenőrizze, ép-e a lány szűzhártyája.

A dolognak már rituáléja van, T.I. egy cetlin jelzi lányának, születésnapja másnapján, hogy „Nőgyógyász holnap 9:30”. Idén már aláírt papírt kért arról a lányától, hogy megoszthatja vele az egészségügyi adatait, hiszen Deyjah elmúlt 18 éves.

A rapper büszke arra is, hogy jól megmondta a magáét az orvosnak, aki hosszan magyarázott arról, hogy a szűzhártya számtalan szexen kívüli okból is sérülhet, lovaglás, biciklizés, sportolás közben, de ő megmondta neki, hogy a lánya nem lovagol, nem bringázik és nem sportol.

A hártya idén is ép volt. 

(Kiemelt kép: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top