Család

Megengedte az anya, hogy 6 éves kisfia száguldozzon az autópályán – videó

130-cal hajtott a gyerek, az anyja büszke rá, nem bánta meg a dolgot.

Eljárás indult egy orosz nő ellen egy internetre kitett videó miatt, amelyen az látszik, hogy a 6 éves fia 130-cal száguldozik az úton.

A 29 éves Agina Altinbajeva beültette a vezetőülésbe a kisfiút Tatárföld egyik kietlen autópályáján, és hagyta, hogy ő vezessen.

Nem elég, hogy csak 18 éves kor fölött lehet autót vezetni, a gyerek túllépte a 120 kilométer/órás sebességhatárt, és állítólag szemműtéte is volt idén nyáron.

Az anya rengeteg kritikát kapott a kommentelőktől, hogyan engedhette a fiát vezetni. A nő azonban azzal vágott vissza, hogy úgy él, ahogy akar, és neki ne mondja meg senki, mit kellene tennie. Nem bánt meg semmit, és büszke, hogy a fia könnyedén tud autót vezetni. Sőt, azt is elárulta, hogy lőni is tanítják a gyereket.

A nőnek nem ez az első húzása, korábban azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy kisbabával az ölében vezetett. A mostani ügyben a rendőrség és a gyermekvédelem is vizsgálódik.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top