Család

Kis híján kudarcba fulladt a szörfös lánykérés

Szerencsére a szerelmes férfi gondoskodott pótjegygyűrűről is.

Kis híján kútba (pontosabban tengerbe) esett egy romantikus leánykérés Honoluluban – írja a Metro. A 38 éves Christopher Garth úgy döntött, hogy szörfözés közben kéri meg a barátnője kezét. Garth és szíve választottja, a 32 éves Lauren Oiye megszállott szörfösök, pár évvel ezelőtt az óceánparton ismerkedtek meg egymással.

A férfi alaposan felkészült a nem mindennapi leánykérésre. Éppen együtt szántották a hullámokat a honolului Queen’s Bay közelében, amikor hirtelen fél térdre ereszkedett a deszkán, előkapta a gyűrűt – és a vízbe ejtette.

Szerencsére gondolt rá, hogy ez is megtörténhet, ezért partra kormányozta meglepett kedvesét, és egy másik gyűrűvel annak rendje és módja szerint megkérte a kezét.

Lauren boldogan igent mondott. „Hátra fordultam, hogy megnézzem, rajta van-e a hullámon ő is, mire azt láttam, hogy egy ékszeresdobozzal a kezében térdel a deszkán, miközben azt üvölti: »Lauren, szeretlek! Leszel a feleségem?«” – idézte fel az emlékezetes pillanatot az Instagramon.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top