Család

Cukiság: egész óvodás csoportja előtt fogadták örökbe a kisfiút

Az óvódás a teljes csoportját meghívta az örökbefogadási ceremóniájára, ami végül igazán megható ünnepség lett.

Az Egyesült Államokban az örökbefogadási eljárás egyik fontos állomása a meghallgatási szertartás, amikor a leendő örökbefogadó szülőknek a bíróság kérdéseire kell válaszolniuk. Erre a szeánszra hívta meg a kisfiú a teljes óvodai csoportját Michiganben.

Michael Clark nagyon izgatott volt a nagy nap miatt, mikor nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadják, ezért ennek örömére meghívta a teljes óvodai csoportját az eseményre. 

Csütörtökön zsúfolásig telt Michael osztálytársaival Kent megye egyik tárgyalóterme, ami kedves bizonyítéka annak, hogy a kisfiút mennyire szeretik a többiek. A gyerekek ráadásul kis papírszíveket is készítettek emlékbe Michaelnek és szüleinek. A szép gesztusokkal teli nap azért is különleges, mert Kent megyében hivatalosan ezen a napon rendezik meg, immár 23. alkalommal a nagy örökbefogadó napot.

Michael a lapoknak elmondta, imádja a szüleit – a kisfiú ezt ráadásul édesapja meghallgatása közben is közölte a bírósággal és a közönséggel.

Via GMA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top