Család

Cukiság: mikulásruhába öltöztették a szekszárdi kórház újszülöttjeit

Nagy meglepetésben volt részük az anyukáknak.

Kedves gesztussal teremtettek ünnepi hangulatot december 6. alkalmából a szekszárdi kórház újszülött részlegének munkatársai. Mikulás-öltözéket készítettek az újszülött apróságoknak, a reggeli vizit után pedig ebben az ünnepi öltözékben kapták vissza a piciket anyukáik – számolt be honlapján a Tolna Megyei Balassa János kórház.

A jól sikerült Mikulás-napi meglepetés nemcsak az édesanyáknak, hanem az osztály valamennyi munkatársának nagy-nagy örömet szerzett. Az orvosok, szülésznők, egészségügyi munkatársak csodájára jártak a Mikulás-babáknak és együtt örültek a látogatni érkező, a látványtól meghatott családtagokkal. 

„Jó érzés volt szeretetet adni és látni a mosolygós édesanyákat! (…) Mi ezzel tudunk és szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a gyermek születésének öröme az egészségügyi intézményben való tartózkodáskor betartandó, szükségesen szigorúbb szabályok ellenére is az otthonosság érzését nyújtsa a nálunk szülő kismamáknak” – mondta Osztermajerné Fodor Ilona osztályvezető ápoló.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top