Család

Óriási sokk érte esküvőjén a menyasszonyt

A 22 éves Kaylee esküvője igazán emlékezetessé vált.

A 22 éves Kaylee nehéz időszakon van túl, hiszen tavaly elvesztette 55 éves édesanyját, aki mellrákban halt meg. A fiatal lány idén férjhez ment, és végig abban a hitben élt, hogy édesanyja fátylát fogja viselni, de ennél többet kapott. Kaylee anyukájának legjobb barátnője ugyanis nemcsak a fátylat, de az édesanya egykori menyasszonyi ruháját is átalakította, így Kaylee-t óriási meglepetés érte.

„Debbie kapcsolatba lépett apámmal, hogy megkapja az engedélyét és a ruhát (én biztos voltam benne, hogy a fátylat akarja átalakítani, hogy majd azt viseljem a nagy napom). De amikor kinyitottam az ajándékot, nem tudtam megszólalni sem. Ez olyan ajándék volt, amire nem is tudtam, hogy szükségem van, amíg meg nem mutatta. Hogy anyukám ilyen fiatalon meghalt, nehéz volt elfogadni, hiszen nem láthatja, ahogy lediplomázom,  nem lát férjhez menni, nem lehet részese, ahogy megszerzem az első munkám, vagy unokáinak a születését. De az esküvői ruha vigaszt adott nekem az esküvő napján. Olyan érzés volt, mintha ott lenne velem” – mondta meghatódva Kaylee.

via

(Nyitókép: illusztráció, unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top