Család

Mit eszik a pasi egy idősebb nőn?

Ha egy nő próbálkozik egy fiatalabb férfival, akkor jönnek a megjegyzések, nem úgy, mint fordítva.

Ha egy férfi elmegy egy nála 12-15 évvel fiatalabb nővel, az természetes állapot. Szinte a világ rendje, hiszen jó uramnak szüksége van a megújulásra, hogy visszakapja fiatalságát, és lubickoljon az élvezetekben. Ezzel szemben, ahogy a megcsalásnál, ha egy nő próbálkozik egy fiatalabb férfival, akkor azonnal becsapódnak a rosszalló, kétkedő megjegyzések. És ez akkor is igaz, hogy ha már kezd elhalni ez a tendencia. Jó pár esetben, akár a sztárvilágban is láthatjuk, hogy a nő fiatalabb férfit választ

iStock

Azért annyit rögzítsünk, hogy 1-2 év különbség a nő javára nyilván nem tartozik ebbe a témakörbe, de 4-5 év vagy afölött már érezhető lehetne a különbség. 

De nem az. 

Mit láthat egy fiatal(abb) férfi egy idősebb nőben? 

Egyrészt attól, hogy valaki idősebb, még nem jelenti azt, hogy rossz formában van. Sőt. Azért mert hosszabb ideig tarthat, míg maximális fényében tündökölhet egy reggelen, még nem válik kevésbé vonzóvá. Arról nem beszélve, hogy nincs nő, aki ne nézne ki jobban sminkben meg csinosba öltözve. Ez a világ rendje. 

A tapasztalat gyönyörködtet
Nem csak a lepedőakrobatikára kell gondolni, bár akár arra is lehet. Mert valóban. Az a tapasztalat, amivel (jobb esetben) egy idősebb nő bír, fölbecsülhetetlen érték. Tudja, mit akar, és azt is, hogyan. Jobbára nincsenek pitiáner viták, határozottan dönt, és legtöbbször már előre tudja, hogy a pasi mit akar mondani, vagy épp mit gondol. 

A több megélt csata persze bizalmatlanabbá teheti a férfiakkal szemben, de kialakíthat benne egy olyan érzést is, hogy nincs veszíteni valója. Emiatt pedig az egész párkapcsolat lazább alapokon nyugodhat, komolysága ellenére is. 

Ha kíváncsi vagy a további okokra, lépj tovább A nők pasi szemmel oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top