Család

A szomszéd előkertjében szült egy nő, az egészet felvette a biztonsági kamera

Meg akarta kérni a szomszédot, hogy vigyázzon a nagyobb gyerekekre, de a kórházba már nem ért be.

Egy nő a szomszéd előkertjében szülte meg a kisfiát, mert már nem volt ideje bemenni a kórházba. Az eset még tavaly szeptemberben történt, de a család csak most hozta nyilvánosságra a videófelvételt.

Amikor Amy Robinson érezte, hogy itt az idő, és hamarosan világra jön a negyedik gyereke, azt hitte, még van pár órája beérni a kórházba.

Átment a szomszédhoz, hogy megkérje, vigyázzon 15 percig a nagyobb gyerekekre, amíg a nagyszülők megérkeznek, és átveszik a felügyeletet. Ám alighogy elmondta, mit szeretne kérni, egy hatalmas fájás jött, és beindult a szülés.

A nő párja eközben a házukban pakolta a kórházi csomagot, de amikor hallotta a sikítást, azonnal kirohant az utcára. Azt látta, hogy elfolyt a magzatív, a felesége pedig szülni készül a járda mellett, a szomszéd előkertjében.

Tudták, hogy nincs sok idejük, mert az előző gyerekek percekkel azután jöttek világra, hogy elfolyt a magzatvíz. Így is lett, mire a mentő megérkezett, már az édesapa kezében volt a csöppség.

Végül a mentők vágták el a köldökzsinórt, majd az anyát és a babáját is kórházba szállították, de szerencsére mindenki egészséges.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top