Család

6 év után került elő az elkóborolt cica

A mikrochipnek köszönhetően találták meg a macska gazdáját.
macska orr

Tilly, a cirmos kölyökként került a Rivers családhoz, és két éven át velük élt. 2014-ban aztán Riversék nyaralni mentek és macskaszitterre bízták a bársonytalpút, ő azonban nem vigyázott rá rendesen, a cica megszökött.

A család mindent megpróbált, hogy előkerítse az elkóborolt cicust, legalább hat hónapon keresztül keresték, de mindhiába. Egy idő után fájó szívvel, de feladták a reményt, hogy valaha is viszontláthatják kedvencüket.

Nemrégiben azonban kaptak egy hívást az állatorvosuktól, miszerint valaki most, hat évvel később megtalálta Tillyt.

A macska az utóbbi időben rendszeresen feltűnt egy családi háznál ételért és némi figyelemért könyörögve, mígnem egy nap bevitték az állatorvoshoz, megnézetni, hogy van-e benne chip. És volt!

Mind a négylábú, mint pedig a gazdái nagyon örültek a viszontlátásnak. Ahogy hazavitték, Tilly azonnal megtalálta a helyét régi otthonában, azóta pedig szinte el sem mozdul gazdái mellől, mindenhová követi őket. Bár Riversék attól tartottak, hogy megint megpróbál majd kiszökni, egyelőre úgy tűnik, esze ágában sincs elhagyni a házat.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top