Család

14 év után került elő az elkóborolt kutya

A mikrochip alapján találták meg az utcáról befogott, idős kutya gazdáját.
kóbor kutya előkerült

A texasi Aaron Webster még 2006-ban vásárolt egy yorkshire terrier kiskutyát a felesége születésnapjára. Pár hónappal később Remington kiszökött a kertjükből, és bár próbálták megtalálni, egy idő után feladták, hogy valaha is előkerül.

Két héttel ezelőtt azonban a férfi telefont kapott a Saving Hope nevű állatvédő szervezettől, hogy megtalálták a kutyáját. Mint kiderült, az állatban három mikrochip is volt, ám a legkorábbi dátummal Webstert regisztrálták tulajdonosként, ezért őt értesítették.

Bár hihetetlennek tűnt a dolog, a családapa és egyik fia elmentek, hogy személyesen is megnézzék az állatot. A kutyus meglehetősen rossz állapotban volt, a férfi azonban egyből felismerte, hogy valóban Remington az.

Hogy az elmúlt 14 évben mi történhetett vele, arról csak sejtéseik vannak. Több gazdája is lehetett, valószínűleg bántalmazhatták is, végül pedig az utcára került, hiszen ott találtak rá az állatvédők.  

A család hazavitte a mindkét szemére vak, nehezen mozgó ebet, és most igyekeznek neki mindent megadni, hogy boldogan, biztonságban élhesse le hátralévő életét.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top