Család

17 év után derült ki a legjobb barátnőkről, hogy valójában testvérek

Annyira hasonlítottak egymásra, hogy gyakran kérdezték tőlük, testvérek-e, de ők csak nevettek.

Ashley Thomas és Toya Wimberly még az általános iskola hatodik osztályában találkoztak Philadelphiában, és hamar elválaszthatatlan barátnők lettek. Annyira hasonlítottak egymásra, hogy gyakran kérdezték tőlük, testvérek-e, de ők csak nevettek ezen.

A most 31 éves Ashley már régóta tudta, hogy a férfi, akit az apjaként ismert, nem a biológiai apja. Ám az azóta meghalt édesanyja sosem árulta el, ki az igazi édesapja.

Nemrégiben aztán Ashley édesanyjának egy barátja megpörgette a Facebookot, és meglátta Toya eljegyzési partijáról készült fotókat. A képeken észrevette a 29 éves nő apját is, akit onnan ismert, hogy egy ideig Ashley anyjával is együtt volt.

Ekkor már gyanították, hogy ugyanaz a férfi lehet Ashley biológiai édesapja, mint Toyáé, ők pedig valójában testvérek. Később a DNS-vizsgálat is megerősítette a feltételezésüket. Kenneth Wimberly sokkot kapott a hírtől, de miután felocsúdott a meglepetésből, nagyon örült, hogy két ilyen gyönyörű nő édesapja lehet.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/6abc Philadelphia)

Kapcsolódó cikkek:

Két rendőrről kiderült, hogy nemcsak társak, hanem rokonok is

Egy szelfiből tudták meg, hogy valójában testvérek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top