Család

Ilyen, amikor túl szoros az anya-lánya kapcsolat

Egy brit nő és a lánya olyan jóban vannak, hogy együtt tartották az esküvőjüket és a nászútjukat is.

Alig 18 év van Aisling és az édesanyja, Trisha között, ez a kis korkülönbség pedig rendkívül szoros kapcsolatot alakított ki anya és lánya között. Így, amikor nagyjából egy időben jegyezték el a két nőt, úgy döntöttek: közös esküvőt tartanak, és nászútra is négyesben mennek.

Aisling és édesanyja (Fotó: FB)

Aisling és édesanyja (Fotó: FB)

A közös esküvő ötlete Trishától származik. Amikor lánya meghallotta, elsőre megpróbálta lebeszélni, ahogy Aisling vőlegénye sem volt elragadtatva az ötlettől. De aztán arra jutottak, hogy anyagilag jobban jönnek ki, ha egy menetben letudják a két esküvőt, ami a vártánál jobban sült el.

Ez volt életem legjobb napja, annyira különleges volt, hogy megoszthattam anyámmal. Inkább vagyunk a legjobb barátok, mint anya és lánya” – mondta Aisling.

Mivel közel állnak egymáshoz, a vendéglistán és a menün sem vesztek össze. A vendégek kicsit meglepődtek a dupla esküvőn, de végül mindenki elégedett volt. (VIA)

Szeretnél még esküvőkről olvasni?

6 eljegyzési gyűrűt vett a vőlegényjelölt

Szemmaszkot viseltek a vendégek az esküvőn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top