Család

Torokszorító: csak üvegen át nézheti első unokáját a nagypapa

A koronavírus fontos pillanatokat rabol el az életünkből.

Mindannyian a bőrünkön tapasztaljuk, hogy a koronavírus-járvány a napi rutinunkat felrúgta, és bizony erősen korlátozva érezhetjük magunkat sokszor, még akkor is, ha fel tudjuk mérni ésszel, hogy most ezt kell tenni, a távolságtartás és az izoláció a leghatékonyabb módszer pillanatnyilag, amivel megfékezhetjük a vírust.

Persze vannak, akiknek ez különösen fontos pillanatokat rabol el az életéből. Így járt az az ír nagypapa is, akinek első unokája március 14-én született meg, éppen aznap, amikor az ottani kormány közzétette a vírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedéseket.

Míchéal Gallachoir és felesége pár nappal később hazavitték a kisfiukat, de látogatókat nem fogadhatnak – értve ezalatt a családtagokat is. Míchéal édesapja azonban közel lakik hozzájuk, és a lelkes nagypapa mindenképp szerette volna valamiképpen újszülött unokáját, ezért fiáék házához ment.

A képen az a torokszorító pillanat látható, amikor a nagyapa üvegen keresztül először megnézi a kisunokáját, Faolánt. A képet kevesebb mint 24 óra alatt 65 ezren osztották meg, most pedig már csaknem százezernél jár a szám.

A család azóta kitett egy újabb helyzetjelentést a megnövekedett érdeklődés okán. Szerencsére a babától a nagypapáig mindenki jól van, és a papa már nagyon várja, hogy végre a kezébe foghassa a picit.

Forrás: Yahoo

A legfrissebbek a koronavírusról az nlc-n:

újszülött, csecsemő

Az élet legfontosabb pillanatai (Fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top