Család

Ez a tanárnő a koronavírus idején is megmutatta, mennyire szereti a diákjait

A közösségi távolságtartás miatt személyesen nem találkozhatott a tanárnő a gyerekekkel, de mégis megoldotta, hogy láthassa őket.

A koronavírus miatt Amerikában is otthon maradtak az iskolások, egy tanárnő azonban megtalálta a módját, hogy találkozhasson szeretett tanítványaival.

Brandy Hurtado, a texasi Gray Általános iskola pedagógusa rendszeresen FaceTime-on segített a házi feladat megoldásában a diákjainak. Aztán kiderült, hogy az egyik gyereket nagyon bántja valami, és szeretett volna találkozni a tanárnővel.

A közösségi távolságtartás miatt ez mostanában nem egyszerű, de a pedagógusnak támadt egy ötlete. Autóval indult útnak, és minden egyes diákját felkereste otthon. Persze biztonságos távolságot tartottak, ő az autóban, a gyerekek pedig a ház előtt maradtak.

Még egy aranyos táblát is készített, amelyen az állt: „Hiányzol”. A tanár látogatásának hatalmas sikere volt nemcsak a diákok körében, hanem az interneten is, az erről szóló posztot rengetegen osztották meg.

(GMA)

További hírek a koronavírussal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top