Család

Aranyhalát vitte sétálni egy román férfi, hogy szabadulni tudjon a karanténból

Megnéztük volna a rendőrök fejét, amikor összefutottak a román férfival, aki egy aranyhalat vitt le sétálni, hogy kiszabaduljon a karanténból.

Hihetetlen, de igaz, egy román férfi egy zacskó vízben sétáltatta a díszhalát az utcán, miután Romániában kijárási tilalom van érvényben a koronavírus-járvány miatt. A Főtér romániai portál beszámolója szerint Cosmin Andreica, a rendőrszakszervezet vezetője elmondta, a találékony férfit meg is bírságolták

A férfi állítólag panaszt tett azzal az indokkal, hogy a kijárási tilalomra vonatkozó rendeletben csak háziállatokról van szó úgy általában, sehol nem írja, hogy halat nem szabad sétára vinni. Mint kiderült, nem csak ő volt leleményes, hanem az a férfi is, aki a macskáját vitte sétálni, 30 kilométerre az otthonától. A hosszúra nyúlt sétát azzal magyarázta a rendőröknek, hogy a macska kifejezetten azt a parkot szereti, ami ilyen messze található az otthonától. A rendőröket ez valószínűleg aligha hatotta meg.

Még több koronavírussal kapcsolatos cikk az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top