Család

Bakács Tibor Settenkedő továbbra sem látja értelmét az életének

Bakács Tibornak nincs munkája, nem láthatja a gyerekeit, és a karantént sem bírja. Két hete fakadt ki a Facebookon, hogy nincs értelme az életének, és a helyzet azóta sem javult.

Bakács Tibor Settenkedőt a Best magazin kereste meg, hogy meséljen a helyzetéről, és bár elmondta, hogy a közösségi médiás kifakadása óta sokan ajánlottak fel neki a segítségüket, és próbálták lebeszélni arról, hogy valami őrültséget kövessen el, nem jártak sikerrel. Az öngyilkosságot Bakács megbocsáthatatlan bűnnek tartja, ezért úgy döntött, hogy Simon Weil mintájára (aki zsidóként döntött úgy a háború végén, hogy a koncentrációs táborok lakói mintájára nem fog enni) inkább éhezik, és megvárja, míg az élete magától véget ér.

Bakács Tibor Settenkedő (MTI: Beliczay László)

Bakács Tibor Settenkedő (MTI: Beliczay László)

A Best cikke óta friss és biztató életjel, hogy a kritikus egy mai posztjában a Facebookon sürgősen munkát keres, úgyhogy reméljük, hamarosan jobb irányba fordulhat a sorsa.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

nlc.kapcsolódó:

Külföldre költözött az elítélt magyar műsorvezető

Halálba kergette a koronavírus a hesseni pénzügyminisztert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top