Család

Kutyára ilyen furcsán még nem hatott a karantén

Miután a család házi karanténba szorult, egyszer csak észrevették, hogy valami egészen furcsán működik, vagyis épp nem működik a kutyán.

Emma Smith és családja úgy jártak, mint sokan mások az elmúlt napokban, hetekben világszerte: házi karanténba kényszerültek a koronavírus egyre intenzívebb terjedése miatt. Miközben ők is azok közé tartoznak, akik örülnek, hogy végre sokat lehet együtt a család, a „falka” egyik tagja mindezt egészen másként élte, éli meg.

Rolo, a tacskó életére rendkívüli izgalomként hatott, hogy otthon van mindenki hirtelen. A család kedvence mindezt talán túl nagy izgalommal fogadta el. Ugyanis Emma a karanténba vonulás után egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a kutyán mintha valami nem stimmelne. Majd hamarosan rájött, hogy nem működik a kutya farka, egyszerűen már nem csóválja.

Végül úgy döntöttek, hogy a kijárási korlátozások dacára elviszik Rolót állatorvoshoz, elképzelhető, hogy komoly baja van. Az állatorvos megállapította, hogy mi áll a titokzatos jelenség hátterében: a kutya egyszerűen annyira boldog attól, hogy egész nap együtt van, és foglalkozik vele a család, hogy a boldogságtól szó szerint sokkot kapott. Annyira izgatottan csóválta a farkát örömében, hogy ezzel meghúzta, túlerőltette.

Az állatorvos diagnózisa szerint a kiskutya farkának pihenésre van szüksége, e mellé kapott egy kis fájdalomcsillapítót is, majd a kettő kombinációjának köszönhetően Rolo ma már farokkal együtt újra a régi, és ugyanolyan jól működik.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció.

Kutyák karanténban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top