Család

Meghiúsította az esküvőjüket a koronavírus, de nem adták fel

Terezia és Anthony így mondta ki majdnem a boldogító IGEN-t.

A koronavírus-járvány kitörését követő kormányzati rendeletek nem kedveztek az házasodni készülő ifjú pároknak. Terezia Cukrov és Anthony Marchesani három nappal az esküvőjük előtt kényszerültek lefújni az eseményt, ám virágárusuk és fotósuk segítségével olyan boldog perceket élhettek át, mintha mégis összeházasodtak volna.

Képünk illusztráció Fotó: Gettyimages

Képünk illusztráció Fotó: Gettyimages

A Signature Floral Designs tulajdonosa, Annalese kisteherautójával épp hazafelé tartott a nagykereskedők piacáról, amikor Taz, vagyis Terezia hívta telefonon, hogy elmarad az esküvő.

Nagyon sajnáltam őket. És mi lesz ezzel a sok virággal? Nem tartottam jó ötletnek az előre megvásárolt növényeket csak úgy otthagyni Taz és Anthony háza előtt. Szomorú látványt nyújtottak volna ebben az egyébként is elkeserítő helyzetben. Találnom kellett alternatív megoldást” – írta Annalese az Instagramon.

Az utolsó pillanatban cselekedett, felhívta az egyik kedvenc esküvői helyszínét, a The Flour Factoryt. Ezután kérték fel Ange Butlert, a Rolling Stills Photography fényképészét, hogy segítsen berendezni az ünnepi hátteret. Ange közel két órán át fotózta az esküvői ruhát és szájmaszkot viselő Tazt és Anthonyt. Taz végül úgy döntött, hogy abban a ruhában áll kamera elé, amellyel a nagy napon szerette volna meglepni párját.

Nagyszerű ötlet volt, tökéletesen leírja a jelenlegi helyzetet. A gyönyörű tavaszi virágok és a maszkok erős kontrasztja mindent elárul az emberek érzéseiről” – mondta Ange a Yahoo Lifestyle-nak.

A pár jövő évre halasztotta az esküvőjét, ahol szintén Ange fogja fotózni őket.

„Még a szüleink sem tapasztalták meg azt, ami most történik. Biztos, hogy sokáig fogjuk majd mesélni a gyermekeinknek. Úgy gondolom, hogy a vírushelyzet sok szempontból megváltoztatja a világot, és nagyon bízom benne, hogy egy jobb hellyé válik majd” – mondta Taz.

Szerző: Rimóczi Ancsa /CMA

Esküvő és a koronavírus:

Esküvőre készülsz? Így szól bele a karantén
Az esküvőiparnak is betesz a koronavírus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top