Család

Nyuszinak öltözött az orvos húsvétra, hogy lelket öntsön a környék gyerekeibe

Dr. Adam D. Scher mostanság sok kollégájához hasonlóan rengeteget túlórázik, de amikor szabadnapja van, gyerekek szájára próbál mosolyt csalni óriásnyúlnak öltözve.

A Dél-Karolinában dolgozó orvos a sok túlóra miatt érzi, hogy elhanyagolja két, három- illetve négyéves lányát, ezért gondolt egy merészet, és beszerzett egy egész alakos húsvéti nyusziruhát, hogy meglepje őket – adta hírül a Good Morning America. Az akció annyira jól sikerült, hogy a feleségének támadt egy ötlete: mi lenne, ha a saját lányai után a környék gyerekeinek is hozna némi jókedvet? Ezután az orvos a nyuszijelmezben járta végig a környéket, biztonságos távolságból integetett az ablakból leső gyerekekre, és persze néhány színes tojást is hagyott a fűben.

Nyuszinak öltözött az orvos húsvétra, hogy lelket öntsön a környék gyerekeibe

„Őszintén szólva ahhoz képest, hogy mi folyik a világban, és min megyek keresztül nap mint nap, ez a kis idő végre a boldogságról és az örömről szólt. Olyan volt, mintha a világ két órára visszatért volna a normális kerékvágásba”

– mesélte az orvos.

nlc.kapcsolódó

Idén kevesebbet költünk húsvétkor

Zavaros a járványhelyzetben a boltok húsvéti nyitvatartása – Segítünk eligazodni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top