Család

Elköltözött a családjától Bárdosi Sanyi

A helyettesítők című műsor sztárja szerint a felesége még örült is annak, hogy elköltözik.

Nem várt kimenetellel ért véget legutóbb a térdműtéten átesett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert helyettesítése. A páros egy gazdaságban vállalt munkát, amikor a házigazda a nap végén váratlan kéréssel állt eléjük. Kiderült, a gazdaság vezetője főállásban egy gyermekklinikán dolgozik, ahol most – a járványügyi helyzet miatt – az átlagosnál is több időt tölt, így szeretteinek nélkülöznie kell őt. Családja azonban nem tudja egyedül elvégezni az összes ház körüli teendőt, így megkérte Bárdosit és Növényit, költözzenek a tanyára, amíg ő helytáll a klinikán.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A két jómadár nem hezitált sokat a döntés meghozása előtt. „Nagyon jó dolog, hogy olyan embernek segíthetünk, aki – a saját egészségét is kockáztatva – szintén segít az embereknek, az egészségügyben. Nagyszerű érzés, természetes, hogy ideköltözünk… bár egy kicsit tartok tőle, de csak Sanyi miatt. Ő ugyanis szereti a munka könnyebbik végét megfogni” – mondta Növényi Norbert, aki döntésük után hazasietett, akárcsak Bárdosi Sándor.

Bárdosi és Növényi elköltözésének pillanatai:

Elköltözött a családjától Bárdosi Sanyi

Elköltözött a családjától Bárdosi Sanyi

Elköltözött a családjától Bárdosi Sanyi

Az ellésnél is segédkező duó csomagolt, elköszönt a családjától és indult is vissza a gazdaságba. „Mondanám, könnyes volt a búcsú a családtól, de mintha Ildi még örült is volna egy kicsit, hogy elköltözöm. Viccet félretéve, persze nagyon fogunk hiányozni egymásnak. Úgy fogom fel ezt az egészet, mint egy edzőtábort. Azokat is imádtam, itt pedig még a természetben is lehetek és még segítünk is azzal, hogy itt hosszabb távon helyettesítjük a gazdát, amíg ő az egészségügyben dolgozik” – mondta Bárdosi Sándor a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban.

Olvass még Bárdosi Sanyiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top