Család

Pásztor Erzsi nehéz helyzetbe került

Pásztor Erzsinek unokahúga segít az önkéntes karantén idején.

A 84 éves, korábban műtéten átesett Pásztor Erzsinek hiányzik a színpad, emellett az önkéntes karanténban is mindent magának kell megoldania. A bevásárlásban unokahúga segít – írja a Bors.

„Nagyon vegyes érzéseim vannak, próbálom úgy felfogni ezt az egészet, hogy szabadságra mentem, és most pihenni kell, mielőtt jön az új évad. Esténként elfog a bánat és a szorongás: fizikai fájdalmat érzek a színpad hiánya miatt, több mint hat évtizedes pályám során sosem voltam munkanélküli, mindig nagyszerű feladatok találtak meg. Lefekvéskor néha haszontalannak érzem magam” – mondta a rákbetegségét sokáig titkoló Pásztor Erzsi, aki unokahúgával is csak borítékokkal kommunikál.

Pásztor Erzsi nem viseli jól a karantént. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

Pásztor Erzsi nem viseli jól a karantént. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„Az unokahúgom, de vele is sokszor csak borítékokkal kommunikálunk egymással: ott van a frontvonalban, nővérke az egészségügyben, mondanom sem kell, hogy ez milyen veszélyes. Péntekenként bevásárol, ott hagyja az ajtóm előtt a csomagot, én meg borítékban odaadom neki a pénzt. Amúgy meg teljes egészében magamra hagyatkozom: lemondtam a takarítást, egyedül vezetem a háztartást, majd mindennap főzök, a pedikűrös sem jön, a hajamat is magam csinálom” – mondta a művésznő, akinek nagyon nem tetszenek a mai televíziós trendek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top