Család

Ezt tette a férfi, aki nagyon megörült annak, hogy újranyitott egy étterem

A hála az enyhe kifejezés, amit egy vendég érzett, miután kiszabadult a karanténból és elmehetett egy étterembe a családjával.
Egy férfi hatalmas borravalót hagyott a koronavírus után megnyitott étteremben

Annyira megörült annak, hogy a koronavírus miatti kijárási korlátozások enyhítéseként újranyitott egy étterem, hogy a számla dupláját fizette ki az ebéd után.

A texasi étterem, a Frog&The Bull tulajdonosa a UPI-nak elmondta, hogy pénteken nyithatott ki újra, az említett vendég pedig családjával érkezett és összesen 337 dollárért fogyasztott.

Amikor a férfi a számla dupláját akarta fizetni, ezen felül pedig még egy 300 dolláros jattot adott a felszolgálónak és 1000-et akart küldeni a tulajnak, a fiatal pincér szólt neki. A tulajdonos megkérdezte a férfit, hogy biztosan ezt akarja -e, ő pedig továbbra is fenntartotta akaratát, így több mint félmillió forintnak megfelelő dollárt hagyott pluszban a helynek. Távozáskor a számlára még azt írta: Sok szerencsét!

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top