Család

Szolgálati felhívás: segítsünk megtalálni Sándor 50 évvel ezelőtti szerelmét!

A férfi Svédországban él és minden vágya, hogy még egyszer beszélhessen Marikával.

Megható történet bontakozott ki a Klubrádión: Boros Sándor egykori szerelmét, Pozsonyi Marikát keresi. A férfi még 1972-ben emigrált Svédországba, azóta is ott él, de nem tudja elfelejteni Marikát, akivel négy évig találkozgatott 50 évvel ezelőtt, Miskolcon Pozsonyi Mária, aki most körülbelül 68-69 éves lehet, szolnoki születésű, a nyarakat viszont nagymamájánál töltötte a borsodi városban, akkor ismerkedett meg a két fiatal – olvasható a rádió felhívásában. Sándor minden vágya, hogy életében még egyszer beszélhessen vele, akár telefonon. A történetről – amelyet meg is lehet hallgatni az előbbi linkre kattintva – Sándor egyik ismerőse, Katalin mesélte el a rádiónak.

Idős szerelmes pár a természetben

A kép illusztráció (forrás: Getty Images)

Aki tud valamit a szolnoki születésű Pozsonyi Máriáról, vagy esetleg személyesen ismeri, kérjük, ne habozzon jelentkezni, hogy akár egy telefonbeszélgetéssel happy end lehessen a magyar szerelmi történet vége – zárul a felhívás, mi pedig csatlakozunk.

nlc.szépkor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top