Család

Ablakot épített a kerítésre, hogy a gyerekei játszani tudjanak a szomszéd kisfiúval a karanténban

A karantén olykor extrém tettekre és találékonyságra sarkall. Az angol anyuka például ablakot csinált a kerítésre, hogy gyerekei játszani tudjanak a szomszéd kisfiúval.

Arlonak és Arabellának hiányzott a szomszéd kisfiú, Leo a karantén idején. Édesanyjuk, Amy Wickers nem bírta tovább nézni szívfájdalmukat, és kezébe vette az ügyet. A szomszéd beleegyezésével a kerítésre egy átlátszó műanyagból készült ablakot épített, ami lehetővé tette a kicsiknek, hogy újra láthassák egymást a karanténban. Amy partnere, Danny arról számolt be a Mirrornak, hogy a gyerekek nehezen viselték azt, hogy senkit sem láthatnak a karantén alatt, ezért is találták ki ezt a megoldást.

Ablak a kerítésen

Ablak a családi házak közti kerítésen (fotó: részlet a közzétett családi videóból)

Tény, hogy nem minden játék játszható így, de a gyerekek feltalálják magukat, és nagyon szeretnek például egymás mellett rajzolni, és a rajzokat az ablakon keresztül megmutatni egymásnak. „A gyerekek szinte az egész napjukat a kis ablak előtt töltik, szóval ezek szerint szeretik az ötletünket” – magyarázták a szülők, akik online rendelt eszközökkel, maguk barkácsolták a különleges kerítést.

További izgalmak a karanténba zárt világról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top