Család

Sürgősségi eljárásban válna idősebb férjétől Mary-Kate Olsen

A 33 éves Mary-Kate Olsen azt akarja, hogy mihamarabb elválasszák az 50 éves Olivier Sarkozy-től.
Sürgősen válni akar Mary-Kate Olsen

Sürgősen el akar válni francia bankár férjétől az egykori gyereksztár, Mary-Kate Olsen. A világ egyik leghíresebb ikerpárjának tagja április 17-én adta be a válást New Yorkban, de a város bíróságai a járvány miatt jelenleg késleltetik a procedúrákat. A 33 éves Mary-Kate ezért most sürgősségi beadvánnyal élt, hogy felgyorsítsa a folyamatot – írja a Daily Star.

A TMZ úgy tudja, hogy az ötven éves férj sem tétlenkedik. Sarkozy azonnali hatállyal ki akarja tenni Mary-Kate-et eddigi, New York-i lakásukból, ezért sietteti a nő válást, hogy a házassági szerződés őt védő része érvénybe léphessen és a karantén alatt ne kelljen elhagynia a lakást. A People magazin megkereste a házaspárt, de egyikük sem akart nyilatkozni, bár ez nem meglepő, mert szinte soha nem beszéltek a sajtóval.

Mary-Kate és a nála jóval idősebb, és jóval magasabb Sarkozy 2015-ben kötött házasságot. A ceremónia szűkkörű volt, és a pár New Yorkban található rezidencián zajlott. Ezen megy most a vita is. A New York Post akkori beszámolója szerint, alig 50 ember volt meghívva az esküvőre, ami után koktélozás és vacsora volt. Olsen és Sarkozy még 2012 májusában találkozott, majd a férfi két évvel később eljegyezte a divattervezővé vált gyereksztárt. A tizenhat évnyi korkülönbség ellenére stabilnak tűnt a viszonyuk. “Mindenkinek megvan a maga véleménye. Az életünk attól fog működni, ha arra koncentrálunk, ami előttünk áll, nem mások véleményére”- mondta akkor Mary-Kate Olsen.

Ritkán láttuk őket együtt, de azért találtunk róluk néhány összebújós fotót! Nézd meg a galériában!

Sürgősségi válást kért férjétől Mary-Kate Olsen
Megnézem
Összes kép (4)

(via)

(Kiemelt kép: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Válás a korona idején

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top