Család

Ez történik, ha a férjed vágja le a hajadat

A videóban is látszik, hogy a feleségnek nem túl sok bizodalma volt férje hajvágási képességeiben, mégis vállalta a kockázatot. Nem kellett volna…

Mint a legtöbb nőnek a karantén alatt, Cecília Vegának is meggyűlt a baja rendetlen frizurájával. Mivel nem bírta tovább a fodrászhiányt, megkérte férjét, Ricardót, essen neki a loboncának.

Ez történik, ha hagyod, hogy a férjed vágja le a hajadat a karanténban.

Ez történik, ha hagyod, hogy a férjed vágja le a hajadat. Forrás: GMA videó

A videó tanulságai szerint a nőnek elég riadt a tekintete, Ricardo pedig már az elején megvágta az ujját az ollóval. Szerintünk a haja egyáltalán nem lett borzasztó, ennél sokkal nagyobb hajbalesetek is megtörténtek már a járványos időkben. Például írtunk egy másik feleségről is, aki bevállalta a karanténhajvágást, és sokkal rosszabbul járt. De nemcsak mi, kisállataink is az amatőr karanténfodrászat áldozatai lettek.

Ricardo sebesülésekkel, Cecília viszont egész könnyen megúszta a hajmerényletet. Az viszont biztos, máskor inkább profikra bízza tincseit.

(GMA)

Ők rosszabbul jártak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top