Család

Nem értek oda a mentők, a Lidl parkolójában szült az anyuka

"Jó sztori lesz, ha idősebb lesz."

Vannak nők, akik napokig vajúdnak, és vannak babák, akik percek alatt “megvannak”. Natasha Thomson gyereke is ilyen: a kismama férjével száguldott éppen az észak-angliai North Tees Kórházba, ahol elvileg már várták őket. Út közben azonban rájöttek, hogy nincs idejük odaérni, olyan gyorsan történik minden. Leálltak tehát a legközelebbi lehetőségnél, amely nem volt más, mint egy Lidl parkolója, miközben a mentősök már elindultak feléjük. Elkéstek: Holly Jasmine tizenegy perc alatt megszületett. A szülést férjével együtt vezették le az első ülésen, miközben az áruház vásárlói bámészkodtak körülöttük. “Jó sztori lesz ebből, ha idősebb lesz” – nyilatkozta a 33 éves kismama.

Lidl Angliában

A kép illusztráció (fotó: Isabel Infantes/PA Images via Getty Images)

Natasha kora reggel ébredt szülési fájdalmakra, és bár férjével elindultak a kórházba, a mentők, akiket telefonon hívtak, azt mondták, húzódjanak félre, jönnek inkább ők. Így kötöttek ki a parkolóban. “A következő, amire emlékszem, hogy kint is volt” – mondta az anya, aki nagyon büszke férjére. “Azt vártam, pánikol majd, de nagyszerűen kezelte.” Közben mindenki köréjük gyűlt, volt, aki azzal poénkodott, hogy nem is tudta, hogy a Lidlben már szülészeti szolgáltatás is van, de mindenki pozitív volt, akik nem tudtak gratulálni a helyszínen, megtették a Facebookon, miután elterjedt a történet. Persze bevitték a családot a kórházba és megvizsgálták őket. Mindenki jól van, Holly, aki a harmadik gyerek a családban, szépen fejlődik, igaz, a szülők egy percet nem hagyja aludni, de nem bánják.

Forrás (kattints a képekért): Mirror

nlc.szülés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top