Család

A koronavírus miatt két hónapig nem találkozott a lányaival

Szívet melengető videó készült arról, ahogy egy nővér kilenc hét után találkozik két lányával.

A 43 éves Suzanne Vaughan egy norfolki kórház dolgozója, és a koronavírus-járvány miatt ő maga döntött úgy, hogy míg tart a krízis, nem megy haza a családjához. A nő két lányára, a kilenc éves Bellára és a hét éves Hettie-re a nővére, Charlotta vigyázott. A viszontlátásról készült videó azért is olyan felemelő, mert a gyerekek nem tudtak róla, hogy anyjuk május 31-én hazaérkezik. 

“Azért költöztettem őket a nővéremhez, mert biztonságban akartam őket tudni. A járvány miatt minden nap bent voltam a kórházban, minden nap találkoztam a vírussal – mondta a nő. – Nehéz döntés volt elválnom tőlük, de egy ilyen kritikus időszakban egészségügyi dolgozóként meg kellett tennem. Nem hittem volna, hogy ilyen sokáig nem látom őket. Sok kollégám hozott hasonló áldozatot, mivel segíteni akartunk az embereken, és megállítani a vírust.”

Suzanne minden nap, és naponta 12 órás műszakokban dolgozott a járvány idején, ez pont a duplája annak, miközben normális időszakokat tekintve a heti munkaideje 28 óra. Elmondta, hogy míg távol a gyerekeitől, azért minden nap hívták egymást, és persze videóchateltek is. Kilenc hét után döntött úgy, hogy megkéri a főnökét, hadd álljon vissza normál munkaidőbe, mert szeretne találkozni a lányaival. A főnöke támogatta őt. 

Lányainak azért nem mondta el, hogy megy értük, mert ha mégis másképpen alakult, nem akarta volna, hogy csalódottak legyenek. 

A kilencéves Bella még azt is elmondta az SWNS-nek, hogy szerinte az anyukája fantasztikus munkát végzett a koronavírus-járvány idején, és hozzátette, hogy “ő az én hősöm”

(via LADBIBLE)

Érdekelne még pár megható történet? 

A koronavírus miatt két hónapig nem találkozott a lányaival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top