Család

Ikerpárhoz ment hozzá a testvérpár

Gyönyörű dupla esküvőt tartottak a testvér menyasszonyok és az iker vőlegények, miután az egyik pár összehozta a másikat.
Dupla esküvőt tartottak a testvérpárok.

Dél-Afrika Nyugati-Fokföld nevű tartományában került sor a rendhagyó esküvőre idén február végén, mely során egy lány testvérpár fogadott külön-külön, mégis együtt hűséget az ikerfiú vőlegényeknek.

Olivia Persent és nővére Rhoshe elmondásuk szerint mindig is közel álltak egymáshoz, ahogy az ízlésük is meglehetősen hasonló volt majdnem mindenben: férfiak terén is. A szüleik nem egyszer viccelődtek is azon, hogy egy napon dupla esküvőjük lesz

A lányok akkor persze nevettek ezen, viszont ma már egészen másként látják a helyzetet. Ráadásul az eljegyzések is majdnem egyszerre, egy hónap eltéréssel történtek meg, 2019 júliusában és augusztusában.

A dupla esküvő ötlete is ekkor született, miközben a lányok arról beszélgettek, hogy milyen lenne számukra az igazi álomesküvő. A nagy tervezgetés közben derült ki, hogy szinte teljesen megegyeznek az elképzeléseik arról, hogy a nagy napnak milyennek lenne lennie. Főleg miután rájöttek, hogy mindketten ugyanazokat a vendégeket szeretnék meghívni, és a koszorúslányok terén is ugyanazokra a személyekre esne a választásuk.

Így utólag ráadásul sokkal könnyebb volt a Dél-Afrikában, február végén megtartott esküvőt megszervezni, hogy végig segíteni tudtak egymásnak. Az esküvő végül nagyszerűen sikerült.

(via)

Még több rendhagyó esküvő az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top