Család

50 kilót fogyott az ara, hogy férje átemelhesse a küszöbön

A nőnek régi álma volt, hogy a férje a karjaiban vigye be őt a közös otthonba. Csakhogy korábban ennek komoly akadálya volt.

140 kilóról fogyott le 90-re Steph Gill, egy amerikai nő, akit végül régi álmának megvalósítása vett rá a drasztikus fogyásra. Igaz, a diéta önmagában nem volt elég, Gillnek gyomorszűkítő műtétre is szüksége volt, valamint a rendszeres sportolást is elkezdte.

Gill egyébként 18 éve házas, férjével, Johnnal két gyerekük született. 22 évesen ment férjhez, akkor 114 kiló volt, de később tovább hízott. Végül elhatározta, hogy 18. házassági évfordulójukon szeretné, ha megvalósulhatna egy régi álma: a férje átemelhetné őt a küszöbön.

Szép hagyományt akart feleleveníteni a feleség (Fotó: Gettyimages)

Szép hagyományt akart feleleveníteni a feleség (Fotó: Gettyimages)

A fogyást már korábban elkezdte, valamint a műtéten is átesett, a sikert viszont ez az ünnepi esemény jelentette Gill számára. Ezért újra felvette az esküvői ruháját, és John végül gond nélkül be is tudta vinni őt a házukba – a karjaiban.

Házaspárok az nlc-n:

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top