Család

Kiderült, egy szállodai alkalmazott lehetett a Madeleine McCann elrablásával vádolt férfi informátora

Úgy tűnik, belső informátora volt a férfinek. Madeleine McCann-nek 2007-ben veszett nyoma.

Mint arról beszámoltunk, új gyanúsítottja van a 13 éve Portugáliában eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyének.  A gyerek a dél-portugáliai Praia da Luz Ocean Club nevű üdülőközpontjában veszett nyoma 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt.

madeleine mccann, eltűnés, gyanúsított, recepciós,

Kiderült, egy szállodai alkalmazott lehetett a Madeleine McCann elrablásával vádolt férfi informátora. A fotón Madeleine szülei 2011-ben.(Fotó: AFP)

A kislány, két kisebb testvérével a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, baráti társasággal vacsoráztak. A megállapodás az volt, hogy félóránként valaki ránéz a gyerekekre. Az egyik ilyen ellenőrzésnél Maddie-t már nem találták a szobában. 

A Sky News most azt írja, a Praia da Luz-i Ocean Clubban a csoportos asztalfoglalásokhoz a személyzet is hozzáférhetett. Madeleine édesanyja a könyvében azt írta, a foglalást felvevő recepciós azt is leírta, hogy azért akarnak a szállásuk közelében enni, mert a gyerekek a szobákban maradnak. A nő azt is írta, hogy csak egy évvel a gyermek eltűnése után jutott eszébe, hogy a foglalásokat tartalmazó könyv egész nap a recepción volt – írja a 24.hu.

A portugál Correio de Manha információi szerint a rendőrség azonosította azt az alkalmazottat, aki informálhatta a Madeleine elrablásával vádolt Christian B.-t arról, hogy a szülők nincsenek a szobájukban. A meg nem nevezett alkalmazott telefonjában megtalálták Christian B. számát.

(via)

(Kiemelt kép: CARL DE SOUZA / AFP)

Rejtélyes eltűnési ügyek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top