Család

Váláshoz vezetett a feleség macskafüggősége, a férjet szó szerint kitúrták a cicák a házból

Az asszony "őrült macskás nő"-ként kezdett el viselkedni. A férjnek akkor telt be a pohár, amikor az egyik cica levizelte álmában.

A szingapúri média nemrég adott hírt egy bizarr válásról, a pár szétszakadásának hátterében állítólag a feleség macskák iránti megszállottsága okozta. A férj és a feleség 45 évig volt házas, az utóbbi 14 évben azonban már nem éltek együtt. A válóok az asszony macskák iránti túlságosan odaadó szeretete volt.

A nő macskaőrülete vezetett váláshoz.

A férfi fejére nőttek felesége macskái. Illusztráció: Unsplash

Az ítélet felolvasásakor Abu Hassan bíró elmondta, a pár házassági problémái 1997 körül kezdődtek, amikor a nő álmában megjelent elhunyt édesanyja, aki azt mondta, legyen kedves a macskákhoz. Innentől fogva az asszony úgy gondolta, a doromboló házi kedvencek gondozása az egyetlen módja annak, hogy a Paradicsomba kerüljenek.

Ahogy a nő megszállottsága nőtt, elkezdett kóbor macskákat etetni, és néhányat haza is vitt. Ez a szokás odáig fajult, hogy a házaspár otthona a macskák bűzös menedékhelyévé vált. Ekkor kezdett a férfi türelme fogyni.

Nem véletlenül: a legtöbb cica nem volt szobatiszta, és mindenhova szabadon ürítettek és vizeltek, ami végül nemcsak a pár- de a szomszédi kapcsolat rovására  is ment, olyannyira, hogy a rendőrség is figyelmeztette a feleséget, hiába.

A férfi 2003-ban adta be a kulcsot, mikor kénytelen lett a szőnyegen aludni, mivel a macskák elfoglalták az ágyát. Úgy érezte, nincs más választása, mint hívni a rendőrséget, akik természetesen nem tudtak megoldást nyújtani helyzetére. A válást végül akkor adta be, mikor arra ébredt, hogy levizelte őt az egyik macska. A férfi a testvérénél húzta meg magát, a cicaharc vesztese egyértelműen ő lett.

Ám nemcsak a macskák okoztak gondot, a bíró szerint a feleség többszázezer dollárt vont le a férje nyugdíjszámlájáról. A nő megpróbálta megakadályozni a válást, de a bíró végül úgy döntött, semmilyen esély nincs arra, hogy a felek kibéküljenek.

(via)

Cikkeink őrült macskás nőknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top