nlc.hu
Család

Honey Boo Boo kamasz lett

Emlékeztek még Honey Boo Boo-ra? 15 éves lesz nyáron, és így néz ki most!

Emlékeztek még a szépségversenyeken induló dundi kislányra Honey Boo Boo-ra? Na, és az anyjára? Megnéztük mi van most a családdal.

A dundi, szőke hajú kislányt Alana Thompsont, vagyis Honey Boo Boo-t, a TLC csatorna egyik realityjéből (Toddlers & Tiaras) ismerte meg a világ. Édesanyjával, a mindenre elszánt Mama June-nal járták a gyermekszépségversenyeket, és stílusukkal, valamint színes egyéniségükkel hamar kitüntettek a tömegből. A csatorna le is csapott a családra és saját valóságshow-t ajánlottak számukra.

A műsor a vidéki, négygyermekes anyuka életét mutatta be, a szépségversenytől addig a pontig, hogy kiló vajat rakott minden készülő ételbe. A celebfamília valamennyi tagja hamar híres lett. Honey Boo Boo a kamerák előtt kezdett kamaszodni, míg alig nagyobb nővéreiből az egyik terhes lett. A  sorozat hatalmas siker volt a TLC életében, ám 2014-ben elkaszálták a szériát.

Honey Boo Boo és édesanya New Yorkban

Honey Boo Boo és Mama June New Yorkban 2015-ben. (fotó: Profimedia)

Mindez nem véletlen. Ekkoriban robbant ki a botrány, ami alaposan megváltoztatta Mama June megítélését. Az asszony elhagyta akkori férjét, és ismét találkozgatni kezdett egykori párjával, a börtönből szabadult Markkal, aki regisztrált szexbűnöző. A férfi  korábban orális szexre kényszerítette June legidősebb lányát, az akkor 8 éves Annát. Mama June ezt jól tudta, mégis megbocsátott Marknak, és ez a “szerelem” a show végét is jelentette. (Az utolsó leforgatott epizódok végül lerövidítve, 2017-ben kerültek képernyőre- a szerk.) A párkapcsolat nem maradt tartós, és Mama June kiadta a férfi útját.

Honey Boo Boo-ról viszonylag kevesebbet tudunk azóta, hogy a műsor véget ért, de anyjáról annál többet olvashatunk. A korábban 200 kilónál is többet nyomó nő 2017-ben hatalmas átváltozáson ment keresztül, lefogyott 75 kilóra. Hogy mégis mitől sikerült lefogynia, azt olyan poénokkal ütötte el, mint például az, hogy nem reggelizik, mert délután egykor szokott felkelni, így sokkal kevesebbet eszik. Elmondása szerint az is sokat segített az állapotán, hogy az egészségtelen nasikat sajtra és a szőlőre cserélte. Bár Mama June 2020-ban ismét hízni kezdett, de még mindig nincs 100 kiló felett. A nagy átváltozás saját valóságshow-t is hozott az asszonynak, ami a fogyásáról, és az új párkapcsolatáról szólt. Aztán jött az újabb botrány, amikor 2019-ben egy vita során rájuk hívták a zsarukat, és kábítószerbirtoklás miatt letartóztattak őt, meg a pasiját is.

Mama June, Honey Boo Boo anyja

Mama June 2018-ban és 2012-ben. Az asszony sokat fogyott. az elmúlt években. (fotó: Profimedia)

Míg anyja fogy, addig Honey Boo Boo kamasz lett, aki augusztusban lesz 15 éves. Instagramja szerint továbbra is szeret szerepelni, legalább annyira eleven lány, mint kisgyerekkorában volt.

Nézd meg galériánkban, hogyan változott át Honey Boo Boo!

Honey Boo Boo a szépségversenyen
Megnézem
Összes kép (5)

Tapadj a képernyőre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top