nlc.hu
Család

Mary-Kate és Ashley Olsen 34 évesek

Nahát, milyen cuki gyerekek voltak az Olsen lányok! Most felismernéd őket?

Ma ünneplik 34. születésnapjukat az Olsen ikrek, vagyis Mary-Kate és Ashley Olsen. Színésznőként már nem sűrűn láthatjuk őket, de akkor mit csinálnak mostanában a 90-es évek kedvencei?

Az Olsen ikrek 1986. június 13-án születtek Kaliforniában. Alig voltak másfél évesek, amikor a Bír-Lak sorozatban felváltva játszották Michelle Tanner  szerepét. Ebben egyébként egésze az utolsó epizódig, 1995-ig szerepeltek. Tulajdonképpen a nézők szemel előtt nőttek fel, és váltak kiskamasszá. Ekkor már számos tévéfilmre, és mozifilmre is felkérést kaptak. A filmes szereplések csak jöttek, és az Olsen ikrekre egy birodalmat építettek. Ám biztonságban kevésbé érezhették magukat, mivel szüleik még ebben az évben elváltak.

 Ám a 2000-es évek közepétől csak kevés szereplést vállaltak. Helyette alapították divatcéget, produkciós irodát, de még cukrászdát is. A családban azonban ma már nem ők a legismertebbek, hanem húgok Elizabeth Olsen, aki szintén színésznő lett. Rajta kívül, még van egy bátyjuk, valamint két féltestvérük.  Mary-Kate 29 évesen, 2015-ben ment feleségül Olivier Sarkozy üzletemberhez. Magánéletüket nagyon óvták, de így sem tudták eltitkolni a sajtó elől, hogy idén tavasszal tönkrement a kapcsolatuk, és a hírek szerint botrányos válásnak néznek elébe. Ashley egy 31 éves művésszel, Louis Eisnerrel randizgat.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy (Fotó: Gettyimages)

Az ikrek elképesztően sokat változtak az elmúlt 34 év alatt. Az alacsony hírességek, szinte mindig sötét ruhákban járnak, rengeteget dohányoznak, arcuk beesett. Te felismernéd még őket! Csekkold a galériánkat!

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen gyerekkorukban
Megnézem
Összes kép (4)

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top