nlc.hu
Család

Első szex

10 horrorisztikus első szexes történet

A Buzzfeed és a Seventeen olvasói bevállalták, hogy elmesélik, csak a filmekben sikerül minden tökéletesen elsőre.
10 horrorisztikus első szexes történet

1. Borzalmas előjáték közepén megállt, otthagyott az ágyban, meztelenül, mert kopogtak az ajtón. Visszajött a szobába egy dobozzal, mikor megkérdeztem, mi van benne, azt válaszolta: dobálni való kések. Ott feküdtem, mondom, meztelenül, de elkezdte kibontani a dobozt, nézegette. Nagy nehezen visszatért hozzám, ekkor beleakadt a fogszabályzója a hajamba. Az együttlét nem volt kellemes és később előttem mesélte a barátainak, hogy épp most szexeltünk.

2. Épphogy végeztünk, amikor a nagyon vallásos nagymamája hazaért és elkezdett velünk üvöltözni. Állította, pokolra jutunk és kényszerített, hogy beszélgessünk Istenről, kérjünk bocsánatot.

3. Annyira siettünk, hogy nem volt előjáték. Elkezdtem vérezni. De nem kicsit, hanem nagyon. Mivel nem állt el, kénytelen voltam hívni anyukámat, aki elvitt a sürgősségire, ahol többször el kellett mondanom, mi történt. Kiderült, hogy a síkosítás hiánya miatt a vaginámban elszakadt a szövet. 

4. Felvette az anyukája hívását, miközben éppen bennem volt. A szex nagy része legalább jó volt. 

5. A szülei ágyában csináltuk, ez volt a fantáziája, mikor meghallottuk, hogy hazaértek. Bebújtunk gyorsan az ágy alá. A szülei, gondolván, a gyerekük nincs otthon, elkezdtek szexelni. Az ágyon. Felettünk.

6. Nehezen indult a dolog, ezért síkosítani akartunk. Nem volt megfelelő szer nálunk, így naptejet használtunk. Csúnya húgyúti fertőzés lett a vége.

7. Hófehér kanapén estünk egymásnak, nagyon úgy éreztük magunkat, mint egy filmben. Csakhogy az első alkalommal járó vérzéssel nem számoltunk.

9. Én nem tudtam, hogy mit csinálok, a srác állította, hogy tudja, de láthatóan nem tudta ő sem, egy ponton pedig leesett az ágyról. Aztán visszamászott, folytattunk az ügyetlenkedést, majd gyorsan közölte, hogy el fog menni, de nem akar túl korán elmenni, így kiszaladt a vécébe. Ennyi volt.

10. Fájdalmas és fura, így tudnám jellemezni. Egy kocsiban történt, minden véres lett, nem kommunikáltunk. Ahogy hazaértem anyukám rögtön tudta, mi történt, kénytelen voltam elmondani, mivel a farmerom tiszta vér volt.

(Forrás: Buzzfeed/Seventeen)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Szex a koronavírus járvány idején

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top