Család

Epilepsziás rohamot kapott az édesanya, hatéves kislánya mentette meg

Karen Cassidy éppen az iskolai készülődést végezte kislánya, a hatéves Kelsie Cassidy társaságában, amikor váratlanul rosszul lett: epilepsziás rohamot kapott.

Karen férje, Tim éppen pár perccel korábban indult el otthonról, így a nő egyedül volt a hatéves lányával, amikor megtörtént a baj, és epilepsziás rohamot kapott. A 6 éves kislány azonban az orra előtt összeesett édesanyja látványától sem esett pánikba – írta meg a Blikk.

Egy ájult nő. Képünk illusztráció (fotó: Profimédia)

Egy ájult nő. Képünk illusztráció (fotó: Profimédia)

Azonnal a telefonhoz rohant, és megpróbálta elérni az édesapját, ám mivel a férfi nem vette fel, tovább csörgette a rokonokat. Végül az apja testvérénél járt sikerrel, aki addig csörgette Timet, míg a férfi fel nem vette, és azonnal visszafordult, hogy segítsen az epilepsziás feleségén. Karent rögtön kórházba szállították, és elmondása szerint végig a lánya hangja tartotta benne a lelket, aki azt mondta, hogy „Anya, ne aggódj, nem lesz semmi baj!” A szülők rendkívül büszkék a kis Kelsiere, hiszen igazi életmentőt neveltek.

Az epilepsziás roham a legváratlanabb pillanatokban következhet be:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top