Család

Nem volt rajta maszk: eltörte a nő csuklóját Újbudán a bolt biztonsági őre

Budapest XI. kerületének egyik kisboltjában fajult el a konfliktus, miután a maszkját otthon felejtő 56 éves nőt úgy meglökte az üzlet biztonsági őre, hogy a nőnek eltört a csuklója.
Kartörés - Fotó: Pixabay

B. Ibolya a Ripostnak mesélte el a történetét, amely péntek reggel esett meg vele az egyik budapesti, XI. kerületi üzletben. Az 56 éves nő most is bement a kisboltba, ahova jár reggelente, ám ezúttal véletlenül elfelejtett maszkot hozni magával, amelynek viselése továbbra is kötelező a közlekedési járműveken és az üzletekben.

A bolt biztonsági őre figyelmeztette a nőt, mire ő elnézést kért, majd felajánlotta, hogy eltakarja az arcát, és mielőbb távozik az egyébként üres üzletből. A biztonsági őr ide követte Ibolyát, majd felszólította a távozásra. Mire Ibolya kikérte magának a hangnemet, a biztonsági őr kiabálni kezdett vele, és úgy meglökte, hogy a nő ráesett a karjára.

Végül Ibolya hívta a rendőröket és a mentőket, akik kórházba szállították. Ott kiderült, hogy eltört a jobb karja, így hat hétre betegállományba kell vonulnia: nem tud dolgozni a gipsz miatt. A Ripost úgy tudja, hogy a kórházban hivatalból megtették a feljelentést, a rendőrök pedig kihallgatták Ibolyát, akit érthető, hogy rendkívül megviselt az eset.

Amikor elszabadul az erőszak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top