Család

El akarta adni exe jegygyűrűjét, miután kiderült, hogy a férfinak viszonya volt

Nagyot ment egy csalódott nő hirdetése a közösségi oldalakon: Zoe azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a hirdetésben hazug csalónak nevezte a gyűrű előző tulajdonosát.

A huszonhat éves Zoe Butt nagy boldogságban töltötte az elmúlt éveket. Még 2015-ben ismerte meg párját, a séfként dolgozó Paul Botwrightot, és egy év múlva már meg is volt az eljegyzés. A lány úgy látta, a férfi büszkén viselte a jegygyűrűjét, és azt szerette volna, hogy az emberek tudják, ők ketten együtt vannak. Még évekig tartott az idilli boldogság, amikor kiderült, hogy a férfinak viszonya van – írta meg a Sun.

Jegygyűrűk a dobozban. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Jegygyűrűk a dobozban. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A viszony ráadásul már több mint négy éve tartott, és még azelőtt kezdődött egy férjes asszonnyal, mielőtt ők ketten összejöttek. Paul mindvégig kettős életet élt, ráadásul Zoe nem maga fedezte fel, hogy megcsalják, hanem a családtagjai hívták fel rá a figyelmet. Most már nincsenek együtt, Zoe pedig úgy döntött, megpróbálja pénzzé tenni a férfi gyűrűjét:

„Jó állapotban van, csak néhány karcolás látható rajta, az egyetlen probléma vele, hogy egy hazug, csaló férfi hordta korábban”.

A bejegyzés arra jó volt, hogy Zoe sok szimpátiát és együttérzést kapjon, de arra már kevésbé, hogy a gyűrűt megvegye valaki: nem túl vonzó gondolat egy ilyen kellemetlen emlékű jegygyűrűtmegvásárolni.

Elveszett és meglelt jegygyűrűk történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top