Család

Kétéves lányával a karjában akart kiugrani az ablakon a férfi

Egy riadt nő hívta fel a rendőrségi segélyhívót azzal, hogy összeveszett az élettársával, a férfi pedig azzal fenyegette meg, hogy végez vele.

Amikor a Szlovákia kassai kerületében történt esethez kiértek a rendőrök, a dühös, agresszív férfi már a kezében fogta a kétéves gyereket, veszélyeztetve az épségét, és hiába próbálták meggyőzni arról, hogy tegye le őt, a férfi erre nem volt hajlandó. Aztán egy váratlan fordulattal a férfi a gyerekkel a kezében felszaladt az emeletre, és azzal kezdett fenyegetőzni, hogy kidobja a gyereket az ablakon – számolt be az esetről a parameter.sk.

A helyszínt biztosító rendőrök (a szlovák rendőrség Facebook oldalának fotója)

A helyszínt biztosító rendőrök (a szlovák rendőrség Facebook oldalának fotója)

A rendőrök gyorsan közbeléptek, és megakadályozták, hogy a férfi a gyerekkel együtt kivesse magát az ablakon. A férfit letartóztatták, megbilincselték majd elvitték a rendőrségre. Veszélyes fenyegetőzésért akár hároméves börtönbüntetést is kaphat. A helyszínt átkutatva a rendőrök metamfetaminra emlékeztető kristályos anyagra és szárított növényekre is bukkantak, a lefoglalt bizonyítékokat pedig laborvizsgálatra küldték. Az eljárás tudatmódosító szerek előállítása, birtoklása és terjesztése vádjában is folytatódik.

Nem minden hasonló bűneset végződik ilyen szerencsésen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top