nlc.hu
Család

10 ezer méhhel a hasán pózoló kismama

Fotó: valóban 10 ezer méhecskével a hasán pózolt a kismama

Bethany Karulak-Baker a terhessége 37. hetében pózolt 10 ezer méhhel a hasán, akit állítása szerint egyszer sem csíptek meg a bogarak, miután nevetett egy biztonsági trükköt ellenük.
Méhek

A hasán méhekkel pózoló kismama, Bethany Karulak-Baker kismama fotói igencsak sokakat felháborítottak és megijesztettek, miután elmondása szerint 10 ezer bogár is rajta volt a hasán. A kiborult kommentelőknek a terhesfotózás szokatlan módját választó kismama azzal vágott vissza, hogy a méhkirálynő a hasához volt kötözve egy ketrecben, majd csak rádobták a méheket. A projektet ráadásul a 37. hétben lévő kismama orvosa is engedélyezte.

Végső érvekként pedig elmondta, a foglalkozása méhész, és egy alapítványt is működtet, amely a helyi fiataloknak tanítja meg, hogyan lehet megvédeni a méheket. Illetve tavaly elvetélt egy babával, amely érthetően rendkívül megviselte, ezért a méhekkel készült fotók azt a harcot szimbolizálják számára, amit azért folytatott, hogy édesanya lehessen.

(via 24.hu)

Még több különleges kismama fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top