nlc.hu
Család

Gyerekszobába csapódott autó

Gyerekszobába csapódott egy autó Szlovákiában

A szlovákiai Kalná Roztoka községben történt súlyos közúti baleset során egy autó elé került motor okozta az ütközést, amelynek következtében a kocsi lerepült az útról, és egy helyi családi ház falát áttörve a gyerekszobában landolt.
Autóbaleset - Fotó: Pixabay

A karambolozó autót egy kerekesszékes férfi vezette, akinek úgy alakították át az autóját, hogy csak az egyik kezét kelljen használnia vezetés közben. Amikor hirtelen elé került egy motoros, a mozgássérült sofőrnek hirtelen félre kellett rántani a kormányt: ebből lett aztán a baleset. Az autó ezt követően csapódott a ház falába, pont abba a szobába, ahol a nagyszülők nem rég épp az unokájukkal játszottak, így nem sokon múlt a tragédia.

A szemtanúk szerint a motoros odament az autóshoz, és segített a sofőrnek, aki csak a fejét verte be a balesetben, szerencsére nagyobb baja nem lett. A rendőrség jelenleg is vizsgálja az ügyet, a kárt az előzetes becslések alapján 20 ezer euróban állapították meg.

(via)

Még több szokatlan baleset az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top