Család

A rendőrséget hívta, mert elromlott a hűtője, és a rendőrök egy újat hoztak neki

Bizonyos értelemben az is vészhelyzet, ha az embernek elromlik a hűtője, gondolták a helyi rendőrök, akik nem mindennapi jócselekedettel segítettek egy szegény, kétségbeesett floridai özvegyasszonyon.
Hűtő - Fotó: Getty

A floridai Cheryl Nanartonis a 911-et hívta, miután elromlott a hűtőszekrénye. A riasztásra a helyi rendőrök meg is érkeztek, és tájékoztatták az idős asszonyt, hogy a rendőröket a telefonszámukkal együtt életveszély és bűncselekmények esetén szabad csak hívni.

Ám a zsaruknak megesett a szívük a nőn, és ha már egyszer a helyszínre vonultak, elgondolkodtak rajta, hogy miben is segíthetnének. Illetve belegondoltak abba, hogy az idős nőnek a hűtő elromlása jelentette az életveszélyes helyzetet, hiszen mi lesz, ha megromlik az étel?

A rendőrök végül felvették a kapcsolatot a nő lakhelyéhez közeli segélyszervezetek egyikével, és gyűjtési akciót szerveztek, hogy új hűtőt vehessenek Cherylnek. Szerencsére a szükséges összeget sikerült hamar összekalapozni, amelyből a rendőrök megvásárolták az új hűtőszekrényt, és ki is szállították Cheryl otthonába, így gyorsan és sikeresen elhárult az életveszély.

Kiemelt képünk illusztráció. 

(via)

Még több rendőri jócselekedet az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top