Család

Leolvadt a nagyi arca, amikor megtudta, hogy egyszerre két unokája született

A babák szülei végig titokban tartották, hogy ikrek fognak érkezni a családba. Volt is nagy meglepetés!

Amikor Tom és Brianne Shircliff megtudta, hogy fiaik hamarosan kistestvért kapnak, óriási volt az öröm volt az egész családban. Egy apróságot azonban nem árult el a pár: azt, hogy egy helyett mindjárt két picikével fog gyarapodni a família. Mivel Brianne terhességének nagy része a koronavírus miatti karantén idejére esett, ezért nem is volt különösebben nehéz titokban tartani az igazat. Főleg, hogy a babák koraszülöttek voltak és hetekig csak a szüleik lehettek velük a kórházban.

Nemrég azonban végre hazamehettek és a nagyszülők is meglátogathatták a csöppségeket. A pillanatot, amikor Tom kisétál a szobából, karján a második kisbabával, videóra is vették. A nagyi reakciója pedig egészen parádés.

A sztori érdekessége, hogy Tom, a férj mindig is szeretett volna ikreket, és legutóbbi születésnapján azt is kívánta, hogy szülessenek iker babáik, és a kívánságát hangosan ki is mondta, mielőtt elfújta a gyertyákat.

Ha csak ez kell, hogy valóra váljanak a dolgok, soha többé nem tartom magamban a szülinapi kívánságokat – mondta nevetve a boldog apuka.

Forrás: Metro

Imádjuk a babahír bejelentéseket:

Erre nem számított a nagymama (Fotó: Facebook/Tom Shircliff)

Erre nem számított a nagymama (Fotó: Facebook/Tom Shircliff)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top