Család

Két hónapig nem mosott a négygyerekes anyuka, elképesztő fotót készített a családi szennyesről

A koronavírus alatti távoktatás minden energiáját felemésztette az ausztrál édesanyának, akinek már nem jutott ideje a mosásra. Fotón mutatta meg az eredményt.

Az ausztráliai Perthben élő Kodie Quinlivannek nem volt túl sok ideje önmagára a karantén alatt. Mivel mind a négy gyereke otthon volt, az összes energiáját felemésztette a távoktatásuk, így a háztartás vezetésére már alig maradt ideje. Mivel sok ruhájuk van otthon, a mosógépbe pakolás háttérbe szorult a fontossági sorrendben, aminek meg is lett a látványos eredménye – mutatta be az unilad.

Kodie a két hónapnyi mosatlan szennyeshegy tetején (fotó: Kodie Quinlivan Facebook oldala)

Kodie a két hónapnyi mosatlan szennyeshegy tetején (fotó: Kodie Quinlivan Facebook oldala)

A hegynyi méretűre duzzadt szennyeshalom végül kiváló alkalmat szolgáltatott egy fotóhoz, amikor Kodie felfeküdt a tetejére. A képet a Mums Who Clean (Anyák, akik takarítanak) Facebook oldalon osztotta meg. Kodie végül a szennyeshegyet 50 szennyeszsákba pakolva szállította el egy közeli mosodába, hogy kimossák, kivasalják és összehajtogassák őket. Minden jó, ha jó a vége.

Mosási tippek és trükkök kezdőknek és haladóknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top