nlc.hu
Család

Egy nyaklánc miatt került bajba Meghan Markle

Emiatt a nyaklánc miatt került bajba Meghan Markle

A galibát okozó nyakláncot Meghan Markle Harry hercegtől kapta ajándékba, még a kapcsolatuk elején.

Meghan Markle és Harry herceg 2016-ban jöttek össze. Kapcsolatukat akkor még titkolták a nyilvánosság előtt, az első pletykák azonban már szárnyra keltek a párról. Meghan akkoriban kapott ajándékba egy finom kis aranyláncot Harrytől, melyet egy M- és egy H-betűs medál díszített. A színésznő az ékszert az utcán is viselte, ahol a lesifotósok folyton a nyomában voltak. Emiatt pedig komoly bajba került.

Meghan Markle 2016

2016 decemberében ott lógott a nyakában a lánc (Fotó: Profimedia)

A paparazzifotókon ugyanis sokszoros nagyításban kivehetők voltak a nyakláncon lógó betűk, ami alátámasztotta a híreszteléseket, miszerint Harry és Meghan együtt vannak. A brit királyi udvar azonban ezt nem nézte jó szemmel, és rá is szóltak Markle-re, hogy ne viselje az ékszert.

“Szürreális élmény volt számára, hogy valaki a párja hivatalából megmondja neki, milyen ékszert viselhet, vagy hogy nem mosolyoghat rá egy fotósra. Ez túl sok volt” – olvasható a Harry herceg és Meghan Markle életével foglalkozó, A szabadság nyomában című, hamarosan megjelenő könyvben.

 Meghan egyébként később, immár hercegnéként és anyagként is viselt hasonló nyakláncokat. Tavaly júliusban a wimbledoni tenisztornán egy A-betűs medállal a nyakában jelent meg, mely nyilvánvalóan a kisfia, Archie nevének kezdőbetűjére utalt. Ősszel pedig, amikor férjét és kisfiát hátrahagyva az Egyesült Államokba utazott, a láncán egy A- valamint egy H-betűs medál lógott.

(Nyitókép: Getty Images)

Olvass még Meghan Markle-ről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top