Család

Kamunak hitte a koronavírust, belehalt a felesége a fertőzésbe

Bárcsak vissza tudná forgatni az idő kerekét - ma már ezt kívánja a férfi.

A koronavírus nem is létezik, vagy ha mégis, akkor minden bizonnyal az 5G hálózatok miatt van – ebben a tévhitben ringatta magát Brian Lee Hitchens és felesége. Így aztán rá se hederítettek a távolságtartási szabályokra és a maszkviselési ajánlásokat sem vették komolyan.

Amikor aztán májusban mindketten megbetegedtek, akkor sem siettek orvoshoz. A férfi tovább dolgozott taxisofőrként, és csak akkor kértek egészségügyi segítséget, amikor neje állapota komolyra fordult. Márpedig a 46 éves Erin nagyon rossz állapotba került. Hónapokig küzdött az életéért, de végül belehalt a koronavírus-fertőzés szövődményeként fellépő szívelégtelenségbe. Hozzá kell tenni, hogy töb komoly alapbetegsége is volt – asztma és alvászavar is régóta kínozta.

Férje felépült és a BBC-nek azt mondta, most azt kívánja, bárcsak visszaforgathatná az idő kerekét, és bárcsak komolyan vették volna a vírus elleni védekezést az első pillanattól.

Many people still think that the Coronavirus is a fake crisis which at one time I did too and not that I thought it wasn…

Közzétette: Brian Lee Hitchens – 2020. május 12., kedd

A koronavírus nem játék:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top